Balance Lage Instap Fiets - Van Raam 

De Balance Lage Instapfiets is een ideale fiets voor de actieve fietser die het fijn vindt om laag bij de grond te blijven. Deze unieke fiets heeft een zeer lage instap en een uniek ontwikkeld frame. Met deze lage instap fiets kun je namelijk met je voeten bij de grond, terwijl je op het zadel zit. Hierdoor krijg je een optimaal gevoel van veiligheid. Je kunt alsnog met gestrekte benen fietsen, waardoor je wel het ‘ouderwetse’ fietsgevoel houdt. Door het uniek ontwikkelde frame van deze lage instap fiets van Van Raam, maken wij fietsen voor iedereen weer toegankelijk!

Waarom kiezen voor een lage instap fiets?

Een lage instap fiets is een perfecte optie voor mensen die door diverse redenen, iets minder zeker zijn op de fiets. Vooral voor mensen die last hebben van instabiele knieën of knieprotheses hebben, is deze lage instap fiets ideaal. De Balance Fiets van Van Raam is door het uniek ontwikkelde frame, een perfect ergonomisch ontwikkelde fiets. De schouders, polsen, nek en schouders worden amper belast en je hebt het ‘hupje’ om op die fiets te komen, niet meer nodig. Hierdoor wordt de belasting op de benen, ook minimaal. Doordat het zwaartepunt van deze fiets wat lager ligt, fiets hij extra comfortabel. Ook bij stoplichten of andere tussenstops, is deze lage instap fiets ideaal. Je kunt namelijk gewoon met je voeten bij de grond, ook als je op het zadel blijft zitten!

 

Functionaliteiten van deze lage instap fiets van Van Raam

De Balance Lage Instap fiets is met diverse accessoires uit te breiden. Het is namelijk mogelijk om een elektrische hulpmotor aan te sluiten op deze lage instapfiets. Hierdoor wordt het fietsen nog comfortabeler en gemakkelijk. Verder bieden wij bij deze lage instapfiets standaard 5 jaar garantie en is de fiets volledig op maat af te stellen. Hier helpen wij natuurlijk graag bij! Wil jij de komende jaren veilig de weg op en altijd met beide benen aan de grond blijven? Kom dan eens langs bij Krikke Driewielfietsen voor de Lage Instapfiets van Van Raam! Krikke Driewielfietsen is de specialist op gebied van Tweedehands Driewielfietsen en Tweedehands Driewielfietsen met trapondersteuning

Premium Dealer van: