Van Raam Driewielfietsen - Maxi

De Maxi Driewielfiets van Van Raam is een trendy, mooi vormgegevens driewielfiets voor volwassenen. De Maxi Driewielfiets staat bekend om haar stabiliteit en veiligheid. Je kunt gemakkelijk opstappen en het sturen gaat ontzettend gemakkelijk. Je kunt de driewielfiets zelfs uitbreiden met onder andere een stokhouder, speciale boodschappenmand of elektromotor. Hierdoor is het de perfecte fiets voor het dagelijkse leven. 

De Maxi Driewielfiets is als normale driewielfiets beschikbaar, maar ook met een elektronische hulpmotor. Wij leggen je graag het verschil uit en laten je ervaren hoe gemakkelijk een driewielfiets is. Kom de Maxi Driewielfiets van Van Raam testen bij ons testparcours in Harderwijk. Wij helpen je graag verder! 

Van Raam Maxi - Vanaf: 


Tweedehands Van Raam Maxi Driewielfiets

 

Meer informatie

Krikke Driewielfietsen is gespecialiseerd in het aanbieden van occasion driewielfietsen. De Van Raam Maxi is als occasion beschikbaar vanaf €700,-. De Maxi is standaard uitgerust met: 

- Differentieel

- Milieuvriendelijke poedercoating

- Parkeerrem

- Stuurbegrenzer

- Veiligheidsslot

- Verlichting

- Verstelbare stuurpen

- 5 jaar garantie op frame (nieuwe fietsen)

De voordelen

- Wendbaar en lichtlopende driewielfiets

- Licht fietsend en sturend

- Fraaie vormgeving

- Toegankelijke instap

- Past door een normale deur

- Mogelijk tot toevoegen hulpmotor. 

 

Het is bij Krikke Driewielfietsen ook mogelijk om gebruik te maken van gespreid betalen, in samenwerking met FietsFlex. De prijzen zijn vanaf prijzen en exclusief transportkosten. 

Premium Dealer van: