Driewielfiets met trapondersteuning

 

Driewielfietsen met trapondersteuning zijn perfecte driewielfietsen voor de volwassene, die er toch nog lekker op uit wilt gaan! Onze driewielfietsen met trapondersteuning zorgen voor dat extra beetje hulp tijdens het fietsen, waardoor u weer met gemak langere stukken kunt fietsen. Door het gebruik van een krachtige accu, kunt u kilometers maken zonder dat u er erg in heeft. U kunt weer als vanouds de fiets opstappen en genieten van een heerlijk ritje op de driewielfiets. Wij hebben zowel nieuwe, als tweedehands driewielfietsen beschikbaar! 


Krikke Driewielfietsen is gespecialiseerd in de verkoop van driewielfietsen met trapondersteuning. In onze showroom staan diverse modellen, welke u kunt uitproberen om zo een goed beeld te krijgen van de verschillen. Ook hebben wij een testparcours, waardoor u zelf kunt ervaren hoe de driewielfiets werkt en welke het best bij u past! 

 

Driewielfietsen met trapondersteuning

Onze tweedehands driewielfietsen met trapondersteuning, zijn perfect geschikt voor de personen die minder beenkracht hebben. Of dit nu door ouderdom, een ongeval is welke reden dan ook is, met onze tweedehands driewielfietsen met trapondersteuning, kunt u weer de weg op! Al onze occasions worden volledig gecontroleerd, voordat ze bij ons in de showroom komen te staan. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een volledige goede tweedehands driewielfietsen met trapondersteuning, maar dan tegen een voordelige prijs! 

Zodra het zonnetje begint te schijnen, zie je heel Nederland weer op de fiets stappen. Het kan echter door diverse redenen komen, dat u uw oude en vertrouwde tweewieler niet meer vertrouwd. Is de balans niet meer helemaal goed, is de spierkracht wat afgenomen of wilt u gewoon meer zekerheid op de weg? Dan is een tweedehands driewielfiets met trapondersteuning de perfecte optie! Zo kun je zorgeloos blijven genieten van de gehele omgeving en weer met vertrouwen de weg op! 

De voordelen van een driewielfiets met trapondersteuning

Het grootste voordeel van een driewielfiets met trapondersteuning, is dat u naast het extra balans, ook een extra hulpmotor heeft om te ondersteunen tijdens het fietsen. U hoeft het niet meer allemaal zelf te doen. Wij merken vaak dat als bezoekers bij ons komen testen, ze verbaast zijn over het vertrouwen en het gemak waarmee ze weer op de fiets stappen. En dat vertrouwen zien wij graag! 

Hoe lekker is het om weer 'ouderwets' op de fiets te stappen om een visje te halen op een mooie zomerdag, of om weer 'gewoon' boodschappen te doen, zonder het risico van vallen of zonder vermoeide benen? Met onze tweedehands driewielfietsen met trapondersteuning, krijgt u het beste van twee werelden. Een extra stukje balans en een extra stukje gemak. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, voor een bezoek in de showroom of plan een afspraak in om te komen testen! Op ons testparcours, kunt u dan direct uw occasion driewielfiets met trapondersteuning testen! 

Premium Dealer van: