Van Raam - Easy Go

De Easy Go scootmobielfiets van Van Raam is een uniek product van Van Raam. Het is een fiets, elektrische fiets en scootmobiel in één product. Je kunt eenvoudig wisselen tussen drie verschillende standen, waardoor jij een vitaal en bewegelijk leven blijft houden. De Easy Go Scootmobielfiets is een zeer wendbare, compacte elektrische driewieler die op diverse manieren te gebruiken is. 

Het is gemakkelijk om te wisselen tussen de verschillende manieren van fietsen. De Easy Go heeft een fijne, comfortabele zitting die ook ondersteuning in de rug biedt. Zodra de voetenplaat omhoog geplakt wordt, worden de aandrijving via de trappers geactiveerd. Je kunt er als scootmobiel gemakkelijk boodschappen mee doen, maar als elektrische driewielfiets ook langere stukken fietsen. Het ideale combo-model! 

 

Van Raam Easy Go scootmobielfiets - Vanaf: 


Tweedehands Van Raam Easy Go Driewielfiets

 

Meer informatie

Krikke Driewielfietsen is gespecialiseerd in het aanbieden van occasion driewielfietsen. De Van Raam Easy Go is beschikbaar als occasion vanaf €5500 ,- en is uitgerust met: 

- Bagagemand

- Differentieel

- Kunststof Kettingkast

- Milieuvriendelijke poedercoating

- Parkeerrem

- Slot

- Vering in Frame 

- Verlichting

- Opklapbare voetenplaat

- 5 jaar garantie op frame (nieuw)

De voordelen

- Fiets, Elektrische fiets & Scootmobiel in 1

- Compact, stabiel en toch wendbaar

- Ook zonder trappen vooruit komen

- Eenvoudig wisselen tussen de 3 standen

- Zowel voor- als achteruit scootmobielen

- Korte draaicirkel

- Kan door normale deur

- Anti kiep wielen

 

Het is bij Krikke Driewielfietsen ook mogelijk om gebruik te maken van gespreid betalen, in samenwerking met FietsFlex. De prijzen zijn vanaf prijzen en exclusief transportkosten. 

Premium Dealer van: