Tweedehands Driewielfietsen

Bent u opzoek naar een kwalitatieve driewielfiets, maar wilt u niet de hoofdprijs betalen? Dan hebben wij een groot aanbod tweedehands driewielfietsen voor u! Al onze tweedehands driewielfietsen worden uitvoerig gecontroleerd en getest, voordat ze bij ons in de showroom komen te staan. In onze showroom staan meer dan 75 geteste tweedehands driewielfietsen voor senioren, waardoor wij altijd een passende driewielfiets voor u kunnen verzorgen!

 

Occasion driewielfietsen Nunspeet

In onze showroom te Nunspeet, hebben wij een uitgebreid aanbod occasion driewielfietsen staan. U kunt deze op afspraak komen testen, zodat u zeker weet dat u de juiste fiets krijgt. Met een driewielfiets krijgt u weer vertrouwen in het leven. Geen onzekerheid meer over balans of gevaar. Onze occasion driewielfietsen zijn stabiel, uitvoerig getest en u kunt deze zelfs uitproberen op ons testparcours! Wij hebben speciaal voor onze occasions driewielfietsen een parcours gebouwd met daarin de belangrijkste ‘obstakels’ die u op straat tegenkomt. Wij geven u alle tips en tricks om goed met de driewielfiets om te kunnen gaan, zodat u met vertrouwen het leven tegemoet kunt fietsen! Wilt u meer weten over onze Tips & Tricks of hoe je een afspraak kunt maken?  

 

Kwalitatieve tweedehands driewielfietsen

Omdat kwaliteit altijd hoog in ons vaandel staat, inspecteren wij al onze tweedehands driewielfietsen voordat deze in de showroom komen te staan. Ook kunnen wij u gebruikte driewielfiets repareren en opknappen, waar nodig. In Nunspeet hebben wij standaard meer dan 75 gebruikte driewielfietsen staan, maar ook nieuwe driewielfietsen. Wij adviseren u graag over de juiste keuze, op basis van uw fietsgedrag, lichamelijke gesteldheid en budget. Krikke Driewielfietsen in Nunspeet is onder andere premium dealer van Huka Driewielfietsen en van Van Raam Driewielfietsen. Door deze premium dealerships, bent u verzekerd van kwalitatieve driewielfietsen. Wilt u meer weten over onze tweedehands driewielfietsen, neem dan gerust contact op! 

Tweedehands driewiel fiets testen in Nunspeet

U kunt altijd een afspraak maken via ons contactformulier of door te bellen naar

0341 786 522
Wij bespreken dan met u alle mogelijkheden om een goede tweedehands driewielfiets uit te zoeken. Wij geven u direct alle informatie en leggen graag uit waar u op moet letten bij de aanschaf van een tweedehands driewielfiets! Een Occasions driewielfiets kopen doet u bij Krikke Driewielfietsen Nunspeet!

 

Premium Dealer van: