Tweedehands Van Raam Driewielfietsen

 

Krikke Driewielfietsen is premium Van Raam Driewielfietsen dealer. Dit houdt in dat wij gespecialiseerd zijn in de verkoop van Van Raam Driewielfietsen. Ook voor onderhoud en reparaties van uw Van Raam Driewielfiets kunt u bij ons terecht.

In onze showroom te Nunspeet, staan meerdere gebruikte en nieuwe Van Raam Driewielfietsen. Ons assortiment wijzigt wekelijks, dus neem snel contact op als u binnenkort wilt genieten van uw Van Raam Driewielfiets! Er zijn zowel nieuwe, als occasion driewielfietsen beschikbaar. Wij hebben onder andere de Midi, Maxi, Easy Go, Fun2Go Duofiets, Easy Rider 2, Easy Rider 3 en Rider Compact beschikbaar! 

Naast van Raam Tweedehands Driewielfietsen, hebben wij ook een groot assortiment Huka Fietsen

 

Wanneer u van plan bent om een driewielfiets met trapondersteuning of een elektrische driewielfiets aan te schaffen, dan wilt u uiteraard wel verzekerd zijn van betrouwbare kwaliteit. Wat dat betreft laten Van Raam driewielfietsen niets te wensen over! Als driewiel specialist van Nunspeet en omstreken laat Krikke Driewielfietsen u graag zien welke mogelijkheden dit merk zoal te bieden heeft. Ons nieuwste model is de Lage Instap Fiets

 

Waarom een Van Raam driewielfiets?

Van Raam maakt al bijna een eeuw lang rijwielen. Sinds 1986 specialiseren zij zich in het ontwikkelen van aangepaste fietsen, met als missie om mensen met een beperking te helpen langer actief en zelfstandig te blijven. Naast driewielscooters en lage instapfietsen heeft dit familiebedrijf ook een ruim assortiment met driewielfietsen. Deze worden vanaf ontwerp tot eindproduct vrijwel volledig vervaardigd in de Van Raam fietsfabriek in Varsseveld. Daarbij wordt gebruik gemaakt van vooruitstrevende productiemethodes en innovatieve technieken. De kwaliteit, het vakmanschap en de duurzaamheid waar Van Raam driewielfietsen om bekend staan, heeft ze internationale bekendheid opgeleverd – in Europa en daarbuiten.

 

Het aanbod Tweedehands Van Raam driewielfietsen

Voor zowel Van Raam tweedehands driewielfietsen als nieuwe exemplaren bent u bij Krikke Driewielers aan het juiste adres. Als premium Van Raam dealer hebben wij naast de nieuwste modellen ook altijd voordelig geprijsde occasions op voorraad. Naast traditionele driewielers (met één wiel voor en twee wielen achter) en zijn er ook driewielfietsen met één wiel achter en twee wielen voor. Daarnaast zijn er nog verlaagde instapdriewielers, driewielfietsen met trapondersteuning, loophulp fietsen en volledig elektrische driewielers verkrijgbaar.

 

Mocht er toch geen geschikte Van Raam driewielfiets voor u tussen zitten, dan kunt u een kijkje nemen in ons aanbod Huka driewielfietsen.

 

Interesse in een nieuwe of tweedehands Van Raam driewielfiets?

Met zoveel keus uit verschillende soorten driewielfietsen en mogelijkheden kan het nog best lastig zijn om te bepalen welk model het beste aansluit bij uw persoonlijke wensen en behoefte. Gelukkig kunt u altijd bij Krikke Driewielers terecht voor een deskundig advies op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie of bezoek onze showroom in Nunspeet. We helpen u graag bij het uitzoeken van uw perfecte nieuwe of tweedehands Van Raam driewielfiets!

Premium Dealer van: