Tweedehands Huka Driewielfietsen

 

Krikke Driewielfietsen is premium Huka Driewielfietsen dealer. Dit houdt in dat wij gespecialiseerd zijn in de verkoop van Huka Driewielfietsen. Ook voor onderhoud en reparaties van uw Huka Driewielfiets kunt u bij ons terecht.

In onze showroom te Nunspeet, staan meerdere gebruikte en nieuwe Huka Driewielfietsen.

Ons assortiment wijzigt wekelijks, dus neem snel contact op als u binnenkort wilt genieten van uw Huka Driewielfiets! 

Naast Huka, voeren wij ook Van Raam Driewielfietsen.

 

Heeft u vanwege bijvoorbeeld een verminderde spierkracht, evenwichtsproblemen of bekkenklachten moeite met fietsen op een tweewieler? Maar wilt u er wel graag zelfstandig op uit kunnen trekken? Dan is een driewielfiets echt een aanrader. Krikke Driewielfietsen laat u graag kennismaken met de mogelijkheden van Huka driewielfietsen!

Waarom een tweedehands Huka driewielfiets?

Het in Oldenzaal gevestigde Huka specialiseert zich al bijna vijftig jaar in het ontwerpen en vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige fietsen. De Dutch Design driewielers van dit merk zijn stuk voor stuk ontwikkeld om te zorgen dat mensen zo lang mogelijk mobiel blijven – ook wanneer zij lichamelijke beperkingen hebben die het fietsen op een ‘gewone’ fiets bemoeilijken. Het is dus niet zo verwonderlijk dat Huka driewielfietsen niet alleen in Nederland maar ook in onder andere België, Duitsland, Zweden, Noorwegen en de Verenigde Staten erg gewild zijn.

 

Krikke Driewielers, hét adres voor tweedehands Huka driewielfietsen

Als premium Huka dealer hebben we bij Krikke Driewielers naast nieuwe Huka modellen ook diverse tweedehands Huka driewielfietsen op voorraad. Deze bieden u de mogelijkheid om te profiteren van alle voordelen van een Huka driewielfiets tegen een bijzonder scherpe prijs!

 

Huka biedt momenteel keuze uit drie verschillende modellen:

- De Huka driewieler “City” is de perfecte driewieler voor volwassenen die behoefte hebben aan een optimale stabiliteit en een extra veilig gevoel. Dit model is beschikbaar in twee maten en is leverbaar met elektrische ondersteuning.

- De Huka driewieler “Vasco” is een elektrisch aangedreven model dat wordt gekenmerkt door een stoer design, een aluminium frame en een stabiele wegligging.

- De Huka driewieler “Cortes” is een uitermate krachtige elektrische driewieler met een vooruitstrevend ontwerp, een ergonomisch zitcomfort en een actieradius van maar liefst 75 kilometer.

 

Er zijn tal van mogelijkheden om uw nieuwe of tweedehands Huka driewielfiets op uw persoonlijke situatie af te stemmen. Hierbij kunt u denken aan achteruitkijkspiegels, onderarmsteunen, een lagere of juist hogere rugleuning, een bagagedrager en nog veel meer. Vanzelfsprekend kunnen wij u hierbij van een gedegen advies voorzien.

 

Bent u benieuwd wat voor driewielfietsen we nog meer in het assortiment hebben? Neem dan ook even een kijkje bij onze Van Raam driewielfietsen!

 

Interesse in een occasion driewielfiets van Huka?

Overtuigd door de voordelen van een Huka driewielfiets? Bij Krikke Driewielers te Nunspeet vindt u nieuwe en zeer aantrekkelijk geprijsde tweedehands Huka driewielfietsen. Neem contact met ons op voor meer informatie of bezoek onze showroom voor een deskundig en vrijblijvend advies!

Premium Dealer van: