Van Raam Driewielfiets - Easy Rider 3

De Easy Rider 3 Driewielfiets van Van Raam is een zitdriewielfiets voor volwassenen. Door het unieke frame is er een lage instap en ligt het zwaartepunt lager. Deze Easy Rider 3 is het nieuwste model van de Easy Riders-collectie en is volledig doorontwikkeld, zodat dit één van de beste driewielfietsen op de markt is! Je krijgt bij de Easy Rider 3 een comfortabele zitting met verstelbare rugsteunen, stuitontlasting, opstaande randen aan de zijkant en zijdelingse steun. Hierdoor ervaar je meer stabiliteit, meer veiligheid en meer vertrouwen op de weg! De afstand tot de zitting is eenvoudig aan te passen, waardoor de Easy Rider 3 één van de meest comfortabele driewielfietsen op de markt is. 

Het moderne aerodynamische design van de Easy Rider zitdriewielfiets heeft, mede door zijn gehydrovormde buizen, een sportieve uitstraling. Vrijwel de gehele bekabeling loopt door het frame. Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar geeft de kabels ook extra bescherming. Met de vele verschillende instelmogelijkheden en extra opties, zoals een boodschappenmand, stokhouder, spiegel, bergverzet, noppenbanden of een framekleur naar keuze kan de zitdriewielfiets helemaal aangepast worden naar jouw wensen. 

Wil jij meer weten over de Easy Rider 3 van Van Raam, tweedehands of nieuw? Neem gerust contact op met Krikke Driewielfietsen Nunspeet. Wij helpen je graag verder met de driewielfiets van jouw dromen! 

 

Van Raam Easy Rider 3 - Vanaf: 


Tweedehands Van Raam Easy Rider 3

 

Meer informatie

Krikke Driewielfietsen is gespecialiseerd in het aanbieden van occasion driewielfietsen. De Van Raam Easy Rider 3 is als occasion beschikbaar vanaf €2500,-. De Easy Rider 3 is standaard uitgerust met: 

- Vering in het frame (standaard 750 lbs/inch)
- Duurzaam bagageplateau met snelbinders
- Parkeerrem
- Stuurbegrenzer
- Slot
- Verlichting
- Verstelbare stuurpen
- Differentieel
- Kettingslang in plaats van kettingkast
- 5 jaar garantie op frame

De voordelen

- Comfortabel en licht fietsen
- Past door een normale deur
- Veel verschillende instelmogelijkheden voor zitting
- Stabiele wegligging
- Uitstekend zitcomfort met zijdelingse steun
- Kabels lopen door het frame en worden hierdoor goed beschermd
- Mechanische schijfremmen voor en hydraulische schijfremmen achter.

 

Het is bij Krikke Driewielfietsen ook mogelijk om gebruik te maken van gespreid betalen, in samenwerking met FietsFlex. De prijzen zijn vanaf prijzen en exclusief transportkosten. 

Premium Dealer van: