Van Raam Fun2go Duofiets

De Fun2go Duofiets van Van Raam is een unieke duofiets, een driewielfietstandem waarbij de gebruikers naast elkaar zitten tijdens het fietsen. De ene persoon stuurt, maar beide personen trappen. Ideaal voor de duo's die samen willen fietsen, maar waarvan één persoon extra ondersteuning nodig heeft. Beide personen kunnen met elkaar communiceren en eenvoudig langere afstanden fietsen! De zittingen zijn zelfs aanpasbaar, waardoor opstappen een fluitje van een cent wordt! 

De wendbaarheid van de Fun2Go side by side fiets is enorm, met twee wielen helemaal achter en één voorwiel kan hij om zijn eigen as heen draaien. Via de schakelbare vrijloop kun je bepalen of de bijrijder (eventueel verplicht) mee trapt. Je kunt zelf bepalen hoe je samen fietst, zo kun je met dubbele vrijloop onafhankelijk van elkaar trappen.

Wil je meer weten over de FUn2Go Duofiets van Van Raam? Wij geven je graag alle informatie in onze showroom te Nunspeet! 

 

Van Raam Fun2go Duofiets - Vanaf: 


Tweedehands Van Raam Fun2go Duofiets

 

Meer informatie

Krikke Driewielfietsen is gespecialiseerd in het aanbieden van occasion driewielfietsen. De Van Raam Fun2Go Duofiets is als occasion beschikbaar vanaf €4995,-. De Fun2Go Duofiets is standaard uitgerust met: 

- Versnellingen
- Boodschappenmand
- Hydraulische schijfremmen achter
- Milieuvriendelijke poedercoating
- Parkeerrem
- Slot
- Stuurbegrenzer
- Traploze stoelverstelling
- Verlichting
- Zitting met kussen

De voordelen

- Geen instap, eenvoudig plaats nemen
- Comfortabele verstelbare zittingen met rugleuning
- 1 persoon stuurt, beiden kunnen trappen
- Perfect zicht op en aandacht voor bijrijder
- Vele aandrijfsystemen mogelijk voor zowel bestuurder als bijrijder
- Enorm wendbaar, fiets kan om eigen as heen draaien
- Als beste getest
- Veel fietsmogelijkheden
- Betere communicatie door stoelen naast elkaar
- Eenvoudig te besturen
- Stabiel en robuust

 

Het is bij Krikke Driewielfietsen ook mogelijk om gebruik te maken van gespreid betalen, in samenwerking met FietsFlex. De prijzen zijn vanaf prijzen en exclusief transportkosten. 

Premium Dealer van: