Easy Rider Compact Driewielfiets - Van Raam

De nieuwste fiets van Van Raam, de Easy Rider Compact, is verkrijgbaar vanaf april 2023! Deze compacte driewielfiets is speciaal ontwikkeld voor kleine volwassenen en grote kinderen ontwikkeld! De Easy Rider Compact is, zoals je wellicht zou verwachten, vergelijkbaar met de Easy Rider, maar dan een stuk compacter. Hierdoor is hij wendbaarder, gemakkelijker op te bergen en makkelijker in gebruik! 

De fiets is geschikt voor kinderen en volwassenen met een binnenbeenlengte van ongeveer 63 cm tot 81 cm. Dit komt overeen met een lichaamslengte van circa 1.40 tot 1.70 meter.

De Easy Rider Compact is te verkrijgen zonder hulpmotor, maar ook met hulpmotor. Hierdoor heb je zelf de keuze of je een driewielfiets met trapondersteuning wilt, of dat je zelf de energie wilt leveren. Wil je de Easy Rider Compact komen testen in onze showroom? Je bent van harte welkom! 

Van Raam Easy Rider Compact - Vanaf: 


Easy Rider Compact bij Krikke Driewielfietsen

 

Meer informatie

Krikke Driewielfietsen is gespecialiseerd in het aanbieden van occasion driewielfietsen. De Van Raam Easy Rider Compact is momenteel alleen nieuw te verkrijgen. De prijs zonder hulpmotor begint vanaf €2663,-. De Easy Rider Compact is standaard uitgerust met: 

- Zeer compact
- Erg wendbaar door kleine draaicirkel
- Lage instap
- Fietst makkelijker dan traditionele driewieler
- Minder belasting voor rug, nek, schouders en polsen

De voordelen

- Bagageframe geschikt voor enkelzijdige fietstassen

- Geveerde zitting voor optimaal rijcomfort

- In diepte instelbaar comfortabel zitvlak

- Stabiele, lage zitpositie zorgt voor een veilig gevoel

- 8 versnellingen

 

Het is bij Krikke Driewielfietsen ook mogelijk om gebruik te maken van gespreid betalen, in samenwerking met FietsFlex. De prijzen zijn vanaf prijzen en exclusief transportkosten. 

Premium Dealer van: