Elektrische Driewielfietsen

 

Een elektrische driewielfiets is een driewielfiets waarbij er ondersteuning tijdens het trappen wordt geboden, door middel van een accu welke in de fiets verwerkt is. Dit is uitermate geschikt voor senioren of volwassenen die niet meer de kracht/conditie hebben om lange stukken te kunnen fietsen op eigen kracht, maar er wel graag op uit willen gaan. Bij Krikke Drielwielfietsen in Nunspeet hebben wij diverse elektrische driewielfietsen op voorraad staan. Ook kunt u in onze showroom direct uw elektrische driewielfiets proberen, op ons oefen parcours. Wij adviseren u graag vrijblijvend in de mogelijkheden tot aanschaf van een elektrische driewielfiets, in onze showroom te Nunspeet!

Naast Elektrische Driewielfietsen, kunt u ook Tweedehands Driewielfietsen en Driewielfietsen met trapondersteuning aanschaffen bij Krikke Driewielfietsen 

 

Tweedehands Elektrische Driewielfietsen

Bij Krikke Driewielfietsen te Nunspeet zijn wij gespecialiseerd in de in- en verkoop van tweedehands elektrische driewielfietsen. Wij zijn premium partner van Van Raam en Huka Driewielfietsen, waardoor wij uitmuntende service kunnen verlenen. 

Onze Tweedehands Elektrische Driewielfietsen, worden uitvoerig gekeurd, voordat ze bij ons in de showroom komen te staan. Alle onderdelen, zoals de accu, remmen en de bekabeling wordt uitvoerig gecontroleerd en herzien waar nodig, zodat u altijd met een perfecte occasion elektrische driewielfiets op pad kunt. 

 

Driewielfiets met hulpmotor

Onze tweedehands Elektrische Driewielfietsen zijn perfect geschikt voor ouderen en jongeren, die het vertrouwen in hun normale fiets zijn verloren. Of voor personen die door een ongeval, ouderdom of andere redenen, een extra stukje balans nodig hebben. Door onze Driewielfietsen met hulpmotor, kunt u weer met vertrouwen de weg op. Door het extra wiel, kunt u zich weer stabiel op de weg begeven. Met de elektrische trapondersteuning of de hulpmotor, krijgt u extra vermogen om langere stukken te fietsen. Ook is het natuurlijk uitermate geschikt voor kortere stukken, omdat u zich een stuk minder hoeft in te spannen. Bel gerust met Krikke Driewielfietsen te Nunspeet voor een proefles, een kijkje in onze showroom of een test op ons overdekte testparcours! Wij staan voor u klaar om u te helpen met uw tweedehands elektrische driewielfiets! 

Premium Dealer van: