Loophulp Fiets Van Raam

Ben jij op zoek naar een loophulp fiets omdat je wat meer moeite hebt met lange stukken lopen of lang staan? Dan hebben wij de oplossing! De City Loophulp van Van Raam is een ideale loophulp die jou kan ondersteunen met langere stukken wandelen. Met deze loophulp fiets, wordt je lichaamsgewicht door het zadel gedragen, waardoor je je heupen, knieën en enkels ontlast.

Wat is een loophulp fiets?

Een loophulp fiets is een combinatie tussen een step en een fiets. Met twee wielen en een stuur, lijkt het op een ouderwetse step. Echter is er een zadel aan toegevoegd, waardoor je minder belasting krijgt op de knieën en enkels. Daarnaast heeft de loophulp fiets, dikkere banden dan een step. Hierdoor ervaar je meer balans. 

De loophulp fiets wordt vooral ingezet voor de mensen die nog wel actief willen leven, maar nog geen rollator wilt gebruiken. Met een loophulp fiets ben je een stuk mobieler, dan met een rollator.

 

De loophulp fiets van Van Raam, genaamd de City Loophulp, is uit te breiden met diverse accessoires. Zo kun je vrijwel elk gangbaar fietszadel hierop monteren en is hij uit te breiden met een fietsmandje. Zo kun je gemakkelijk de kleine boodschapjes meenemen! Daarnaast is de loophulp fiets erg gemakkelijk op te vouwen, waardoor hij ook gemakkelijk mee te nemen is in de bus of in de auto. 

 

Een loophulp fiets aanschaffen?

Krikke Driewielfietsen helpt jou graag aan een occasion of nieuwe loophulp fiets. Je kunt deze ook komen testen op ons testparcours, als je nog niet zeker bent of dit het geschikte hulpmiddel is. Wij kunnen dan direct ons assortiment tweedehands driewielfietsen aten zien, zodat jij de juiste keuze kunt maken. Natuurlijk adviseren wij jou graag, zodat jij een mobiel(er) leven tegemoet kan gaan! 


Meer weten? Bel gerust met 
0341 786 522 mail met info@krikke-driewielfietsen.nl of via ons contactformulier in op de website. Wij helpen jou graag met een mobieler leven! 

Premium Dealer van: