Van Raam Driewielfietsen - Midi

De Midi Driewielfiets van Van Raam is een trendy, mooi vormgegevens driewielfiets voor zowel jeugd als (kleinere) senioren. Deze Midi Driewielfiets is nieuw en als occasion beschikbaar bij Krikke Driewielfietsen Nunspeet. 

De Midi is een lichtlopende driewieler, met fraaie vormgeving. Je kunt kiezen uit diverse opties, zoals een stilstaande crank, voetfixatie en een elektromotor voor trapondersteuning. Je kunt de Van Raam Midi zowel met trapondersteuning, als reguliere driewielfiets aanschaffen. 

De standaard Framemaat van de Midi Driewielfiets is 41. Je krijgt daarbij standaard 8 versnellingen, hydraulische schijfremmen, een snelspanner op zadel en een schitterende driewielfiets! Wil je deze Midi Driewielfiets een keer uitproberen bij onze Testparcours in Harderwijk? Wij helpen je graag verder.

 

Van Raam Midi - Vanaf: 


Tweedehands Van Raam Midi Driewielfiets

 

Meer informatie

Krikke Driewielfietsen is gespecialiseerd in het aanbieden van occasion driewielfietsen. De Van Raam Midi is als occasion beschikbaar vanaf €700,-. De Midi is standaard uitgerust met: 

- Differentieel

- Milieuvriendelijke poedercoating

- Parkeerrem

- Stuurbegrenzer

- Slot

- Verlichting

- 5 jaar garantie op frame (nieuwe fietsen)

De voordelen

- Wendbaar en lichtlopende driewielfiets

- Licht fietsend en sturend

- Fraaie vormgeving

- Differentieel

- Veel personalisatie mogelijkheden

- Past door een normale deur

- Mogelijk tot toevoegen hulpmotor. 

 

Het is bij Krikke Driewielfietsen ook mogelijk om gebruik te maken van gespreid betalen, in samenwerking met FietsFlex. De prijzen zijn vanaf prijzen en exclusief transportkosten. 

Premium Dealer van: