E-cruise driewielscooter

De E-cruise driewielscooter is het hippere broertje van de scootmobiel. Veilig en comfortabel de weg op kan met deze Killerbee E-cruise driewielscooter! Door de luxe zitting met armleuningen zit u als een koning(in) op uw scooter en zo comfortabel als maar mogelijk is!

De moderne afwerking en elegante vormen zorgen ervoor dat deze scooter een chique uitstraling heeft. De driewielscooter haalt een snelheid van 20 kilometer per uur!

 

De E-cruise driewielscooter beschikt over 10 inch wielen en dat is een stuk groter dan bij de gemiddelde scootmobiel. Hierdoor heb je meer grip op het wegdek en daarmee wordt de remweg ook korter. Je kunt sneller door de bochten en staat dus ook sneller stil. Ook is de verlichting op en top in orde zodat je ook ‘s-avonds in het donker nog veilig op pad kunt. Remmen kan doormiddel van handremmen, zo gaat dit snel en veilig!

 

E-Cruise Driewielscooter informatie

Met een volle accu kun je ongeveer 50 kilometer rijden. Er zijn een aantal factoren die hier invloed op hebben. Denk aan het gewicht van de bestuurder, de route en denk daarbij aan een helling omhoog bijvoorbeeld, de tegenwind, de bandenspanning, en ga zo maar door. De fabrikant geeft een actieradius van 50 kilometer op. Houd er rekening mee dat dit altijd onder de meest ideale omstandigheden is gemeten.

 

Het opladen van een e-cruise driewielscooter opladen doe je via het stopcontact. De laadtijd voor een lege accu bedraagt ongeveer 8 uur. Verkrijgbaar in de kleuren Champagne en zwart, ronde accenten of vierkant.

De BTC Tri e-Cruise is voorzien van een 800 Watt elektromotor welke efficiënt met energie omspringt. Daarnaast zijn er 2 standen welke je kunt inzetten als snelheidsbegrenzing. Je kunt het maximum dus op 15 km per uur instellen, maar ook op 20 km per uur.

 

De enige voorwaarde waaraan je moet voldoen om een e-cruise driewielscooter te rijden, is dat je minimaal 16 jaar oud bent en nog veilig en verantwoord aan het verkeer kan deelnemen. Het voordeel is dat een kenteken of rijbewijs niet nodig is. De driewielscooter valt in de categorie gehandicaptenvoertuigen en daarbij is slechts een WA verzekering vereist en geen kentekenplaat met alle kosten van dien.

Interesse in een E-Cruise Driewielscooter van Krikke Driewielers Harderwijk? Neem gerust contact op! We vertellen je er graag meer over in onze showroom. 

Zie hier een kleine impressie van het overdekte oefen parcours